Suomen Kiinteistökalvotus on osa SKK Group:ia.

3M Prestige – huomaamaton auringonsuojakalvo

3M Prestige -ikkunakalvo tuo kiinteistölle erittäin hyvän aurinkosuojan, erittäin huomaamattomasti. Vaalea kalvo sisältää uutta monikerrosteknologiaa, jonka ansiosta se päästää luonnonvalon sisään huoneisiin, mutta jättää auringon haitalliset ominaisuudet lasin ulkopuolelle: 3M Prestige -kalvossa on mm. erittäin korkea, yli 99,9% UV-säteilyn torjunta.

Eri malleja löytyy 3M Prestige PR 70 sisäkäyttöön, sekä Prestige 40, 70 sekä 90 ulos asennettavaksi. Tutustu eri malleihin ja ominaisuuksiin, ja ota yhteyttä meihin!

3M Prestige kalvoille myönnetään markkinoiden pisin, jopa 15 vuoden takuu!

3M aurinkosuojakalvo ikkunaan

3M Prestige -ikkunakalvon ominaisuudet

Jopa 97 %:n infrapunalämmöntorjunta sekä korkea kokonaisenergiantorjunta. 3M Prestige -ikkunakalvo on testattu toimivaksi kulmassa, jossa aurinko on korkeimmillaan ja tuottaa eniten lämpöenergiaa.

3M Prestige -kalvot ovat täysin metallittomia, minkä ansiosta ne suojaavat kiinteistöjä auringon lämpösäteilyltä, mutta eivät aiheuta mitään häiriöitä matkapuhelintoimintoihin tai GPS-järjestelmiin, eivätkä myöskään sisällä korroosiovaaraa.

3M Prestige -kalvon yksi tärkein ominaisuus on sen erittäin alhainen näkyvän valon heijastus lasin molemmin puolin. Prestige-kalvon heijastus on jopa pienempi kuin lasin, mutta korkeintaankin vain 1 % verran tavallista lasia enemmän.

Näiden ominaisuuksien vuoksi 3M Prestige -ikkunakalvo sopii erinomaisesti kohteisiin, joihin halutaan hyvin huomaamaton auringonsuojakalvo, kuten näyteikkunat, museot ja muut näyttelytilat tai yksityiskodit.

Kalvon heijastamattomuus toimii molempiin suuntiin: se ei heijasta myöskään sisätilojen valoja, ja ei täten vaikeuta näkyvyyttä ulos pimeällä, kuten lasipinnat yleensä tekevät.

Referenssi Kuppakeskus Mylly

3M Prestige -kalvot ulos ja sisäkäyttöön

Prestige-sarjasta löytyy erilaisia auringonsuojakalvoja kiinteistöjen täsmätarpeisiin, halusitpa kalvot asennettuna sitten ikkunoiden ulko- tai sisäpuolelle. Toiset kalvoista ovat suunniteltu käytettäväksi 3-kerroslasin ulkopinnalla (PRestige Exterior), toiset ulommaisen ikkunan sisäpuolella (Prestige Interior).

3M Prestige-aurinkokalvojen ominaisuudet vaihtelevat esimerkiksi valonläpäisykyvyltään ja lämpöenergian torjuntakyvyltään, ja kalvojen hinta määräytyy ominaisuuksien mukaan. Valittavana ovat:

  • 3M Prestige PR 70 sisäkäyttö
  • 3M Prestige 40 Ulos
  • 3M Prestige 70 Ulos
  • 3M Prestige 90 Ulos


Ota yhteyttä ja tiedustele hintaa projektillesi!

Vertaile kalvomalleja

3M Prestige PR 703M Prestige 40 Ulos3M Prestige 70 Ulos3M Prestige 90 Ulos
Näkyvän valon läpäisy 69% 42% 70% 89%
Lämpöenergian torjunta 50% 61%52% 36%
Infrapunan torjunta 97% 97% 97% 97%
Näkyvän valon heijastus sisätilaan 9% 0%
Näkyvän valon heijastus ulkotilaan 9% 9%
UV-säteilyn torjunta 99,9% 99,9%
Häikäisyn väheneminen 23% 23%

Luotettava kumppani kaikissa ikkunakalvotustarpeissasi

Muista, että valikoimastamme löydät myös viihtyvyyttä ja kustannussäästöjä tuovat energiakalvot, kiinteistöä murroilta ja onnettomuuksilta suojaavat turvakalvot sekä sisätilojen ilmettä kustannustehokkaasti ja tyylikkäästi muuttavat somistuskalvot.

Varataanko keskustelu kiinteistönne kokonaisvaltaisille ikkunakalvotustarpeille?

Ota yhteyttä asiantuntijaan!

Ikkunakalvotus Helsinki