Suomen Kiinteistökalvotus on osa SKK Group:ia.

Energiakalvot – helppo ja nopea energiaremontti kiinteistöön

Energiakalvot tuovat kustannustehokkaan ratkaisun kiinteistöjen kasvaviin energiaremonttitarpeisiin. Nämä älykkäät ikkunakalvot heijastavat lämpöä ja suojaavat auringon lämpösäteilyltä, säästäen näin kiinteistön viilennyskustannuksissa. Sen lisäksi Solar Gard Ecolux 70 -kalvot eristävät lämpöä kylmään vuodenaikaan, auttaen vähentämään lämmityskustannuksia. 

Me asennamme korkealaatuiset Solar Gard -energiakalvot kiinteistöihin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. 

Energiakalvot ikkunoihin

Solar Gard Ecolux -energiakalvot säilyttävät viileyden ja lämmön

Solar Gardin Ecolux -energiakalvot asentamalla saavutat monta asiaa yhdellä kertaa, ja kaiken lisäksi kustannustehokkaasti – energiakalvot ovat nimittäin huomattavasti helpompi ja edullisempi energiansäästötapa kuin ikkunoiden vaihtaminen.

Solar Gard Ecolux -kalvojen etuja:

  • Solar Gard Ecolux 70 -energiakalvojen ainutlaatuinen teknologia takaa sen, että kiinteistön sisälämpötila ei ole koskaan liian kylmä tai kuuma, vaan aina juuri sopivan miellyttävä.
  • Sisätilat saavat kaiken mahdollisen luonnonvalon kaikkina vuodenaikoina
  • Sisälämpötila ei nouse kuumassakaan auringonpaisteessa liikaa, ja säästät viilennyskustannuksissa jopa 30%
  • Kylmällä säällä lämpösuoja ikkunaan: kalvot eristävät lämpöä ja vähentävät lämpöhukan määrää, ja säästät lämmityskuluissa
  • Säästämällä energiakustannuksissa teet palveluksen myös ympäristölle – Solar Gard -kalvoilla on tutkitusti myönteinen vaikutus ympäristöön ja niiden käyttö vähentää CO2-päästöjä
  • Suojaat sisustusta sekä ihmisiä auringon ultraviolettisäteilyltä 99,9 %:sesti

Energiaremontti voi säästää satoja tuhansia euroja

Kiinteistön energiaremontti on tärkeä kiinteistön energiankulutuksen kannalta. Solar Gard Ecolux 70 -energiakalvot tarjoavat siihen helpon ja nopean sekä ennen kaikkea kustannustehokkaan ratkaisun.

Olemme saaneet todistaa energiakalvojen tehokkuutta ja niiden aikaansaamia säästöjä, jotka voivat olla jopa satoja tuhansia euroja vuodessa.

Kiinnostaako sinuakin energiatehokkaampi kiinteistö? Ota yhteyttä niin lasketaan, paljonko säästöjä energiakalvot voisivat tuoda teidän kiinteistöllenne.

Työteho ja viihtyvyys kasvavat

Energiansäästön lisäksi ikkunakalvoilla suojatut sisätilat ovat viihtyisämpiä. Ttutkimukset osoittavat, että viihtyisä sisälämpötila yhdessä valoisan oleskeluympäristön kanssa vaikuttavat positiivisesti työtehoon ja voivat myös vähentää stressiä.

Ikkunoiden auringonsuojakalvotus

Asennamme energiakalvot kiinteistöösi

Suomen Kiinteistökalvotus asentaa laadukkaat energiakalvot kaikkiin kiinteistöihin pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Solar Gard Ecolux -energiakalvojen hyödyistä ja autamme sinua kalvojen valinnassa.

Tilaa ammattilainen asentamaan kalvot kiinteistöönne, ja saatte takuulla hyvän lopputuloksen.

Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä suuremmissa projekteissa ympäri Suomen!

Luotettava kumppani kaikissa ikkunakalvotustarpeissasi

Muista, että valikoimastamme löydät myös korkealaatuiset auringonsuojakalvot, kiinteistöä murroilta ja onnettomuuksilta suojaavat turvakalvot sekä sisätilojen ilmettä kustannustehokkaasti ja tyylikkäästi muuttavat somistuskalvot.

Varataanko keskustelu kiinteistönne kokonaisvaltaisille ikkunakalvotustarpeille?

Ota yhteyttä asiantuntijaan!