Suomen Kiinteistökalvotus on osa SKK Group:ia.

Maitolasikalvot & lasinsomistuskalvot

Lasinsomistuskalvo tuo kiinteistöihin viehättäviä tekstuureja ja lasipintoja, ja toimii samalla näkösuojakalvona. Maitolasikalvot, huurrekalvot ja hiekkapuhalluskalvot, tuovat kaikki oman efektinsä tilaan ja tekevät siitä viihtyisämmän – helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Me asennamme ammattitaidolla kaikki somistuskalvot kiinteistöjen lasipinnoille, ja autamme sinua valitsemaan parhaat kalvomallin, joka sopii juuri teidän kiinteistöönne tai kotiinne. Palvelemme Helsingin seudulla, mutta isommissa projekteissa myös muualla Suomessa.

Somistuskalvot toimistotiloihin

3M-somistuskalvot ikkunaan

Käytämme somistuskalvoina korkealaatusia 3M-ikkunakalvoja, joiden kattavasta valikoimasta löytyvät sopivat kalvot tilaan kuin tilaan erilaisilla ominaisuuksilla. Tutustu vaihtoehtoihin, valitse suosikkisi ja ota yhteyttä!

3M Dichroic -lasinsomistuskalvot3M Fasara -lasinsomistuskalvot3M maitolasikalvot, huurrekalvot ja hiekkapuhalluskalvot
Tuo tilaan uudenlaista hehkua. Muuta lasipintojen ilme sisällä ja ulkona.Loihdi ikkunaan hiekkapuhalletun ja etsatun lasin ilme kustannusten murto-osalla
Kalvon kova pinta torjuu naarmuja lasin pinnassa. Tyylikkäästi yksityisyyttä ikkunallisiin tiloihin. Laadukkaat, himmeät ja huurteiset kalvomallit.
Luo kauniin efektin sisätilojen lasipinnoille: väri vaihtuu katsoja näkökulmasta riippuen.Riisipaperimainen efekti lasin pinnassa rauhoittaa ja erottaa tilan kauniisti ja keveästi, päästäen valon silti läpi.Pehmennä tilan ilmettä ja sinne ikkunasta tulevaa valoa, tarjoten samalla näkösuojaa.

Huurrekalvo vai hiekkapuhallettu? Anna meidän auttaa.

Huurrekalvo vai hiekkapuhallettu? Maitolasikalvo vai muu somistuskalvo? Vuosikymmenten kokemuksellamme toimimme mielellämme asiakkaan apuna ja löydämme yhdessä kiinteistön ja kodin tarpeisiin sekä budjettiin parhaiten sopivan somistuskalvomallin. Tulemme tietysti asentamaan kalvot ammattitaitoisesti ja ripeästi, ja saat takuulla korkealaatuisen lopputuloksen. 

Toimimme Helsingin seudulla sekä isommissa projekteissa myös muualla Suomessa. Pyydä tarjous ja keskustellaan tarkemmin!

Luotettava kumppani kaikissa ikkunakalvotustarpeissasi

Luotettava kumppani kaikissa ikkuna-kalvotustarpeissasi

Muista, että valikoimastamme löydät myös korkealaatuiset auringonsuojakalvot, viihtyvyyttä ja kustannussäästöjä tuovat energiakalvot sekä kiinteistöjä murtovarkailta ja onnettomuuksilta suojaavat turvakalvot.

Varataanko keskustelu kiinteistönne kokonaisvaltaisille ikkunakalvotustarpeille?

Ota yhteyttä asiantuntijaan!