Suomen Kiinteistökalvotus on osa SKK Group:ia.

Auringonsuojakalvot parantavat energiatehokkuutta

Suomen Kiinteistökalvotus asentaa korkealaatuiset aurinkokalvot kaikkiin kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta kautta maan. Olemme Suomen johtava 3M-auringonsuojakalvojen asennusliike, mutta asennamme yhtä vahvalla ammattitaidolla myös muiden merkkien aurinkokalvot, kuten Solar Gard- ja Suntek-ikkunakalvot. Tutustu ikkunakalvoihin ja ota yhteyttä! 

Aurinkokalvot ikkunoissa parantavat kiistattomasti kiinteistön energiatehokkuutta. Ne lisäävät työskentely- ja oleskeluviihtyvyyttä tasaamalla sisälämpötilaa, ja auttavat hallitsemaan kiinteistön viilennyskustannuksia. Siksi moni investoi laadukkaisiin auringonsuojakalvoihin heti kiinteistön alkumetreiltä lähtien – ne voidaan silti asentaa hyvin myös jälkikäteen.

Auringonsuojakalvot kkunoissa

3M Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot 3M

3M auringonsuojakalvot suojaavat auringon lämpösäteilyn haittavaikutuksilta, kuten UV-säteilyltä ja kuumuudelta. Ne auttavat säästämään kiinteistöjen energiakustannuksissa, ja ovat ihanteellisia myös mm. kotiin parvekelaseihin ja pesuhuoneiden ikkunoihin.

3M Prestige -kalvot

Auringonsuojakalvot Prestige

3M Prestige -ikkunakalvo antaa erinomaisen auringonsuojan muuttaen lasin visuaalisia ominaisuuksia vain minimaalisesti. Erittäin vaalea, lähes huomaamaton kalvo päästää luonnonvalon sisään ilman sen haitallisia ominaisuuksia.

Solar Gard -energiakalvot

Auringonsuojakalvot Thinsulate

Solar Gardin Ecolux-energiakalvo on erittäin tehokas suoja auringon lämpösäteilyä vastaan, mutta aurinkosuojauksen lisäksi tämä kalvo toimii myös eristeenä, estäen talvella ikkunoiden kautta tapahtuvaa lämpöhukkaa.