Suomen Kiinteistökalvotus on osa SKK Group:ia.

3M turvakalvo – suojaa ja turvaa

3M-turvakalvot ovat erikoissuojaavia kalvoja lasiin kohdistuvia iskuja vastaan. Tällainen isku voi olla henkilön tuottama, jokin räjähdys, ilkivaltaa, murtoyritys, myrskyn aiheuttama tai muu vahinko, missä lasia päin kaatuu jotain painavaa. 

Edistyksellisen valmistusteknologiansa ansiosta 3M on onnistunut kehittämään erittäin ohuen ja täysin ainutlaatuisen turvakalvon. 3M-turvakalvo suojelee lasia niin, että vahinko voidaan rajoittaa vain rikkoutuneen lasin vaihtoon.

3M-turvakalvoja on saatavana kirkkaana tai harmaan sävyisenä kalvona. Sävytetty 3M-turvakalvo toimii samalla auringonsuojakalvona. Asennamme turvakalvot sekä sirpale- ja murtosuojaksi kotiin ja yrityskiinteistöihin Helsingissä ja koko Suomen alueella. Tutustu kalvomalleihin ja kysy lisää!

Turvakalvot ikkunoissa

Miksi hankkia 3M turvakalvot ikkunaan?

Jos suuri ikkunalasi menee rikki onnettomuuden, ilkivallan tai myrskyn seurauksena, siitä kaikkialle sinkoilevat ja leviävät lasinsirpaleet voivat olla vaarallisia ihmisille ja eläimille. Sirpaleet voivat levitä laajalle alueelle ja aiheuttaa pahimmillaan suurtakin vahinkoa sisätiloissa oleville pinnoille ja esineille.

Turvakalvo toimii sirpalesuojana ehkäisten vakavia luokkaantumisia ja muita vahinkoja. 3M turvakalvo tekee nimittäin lasista erittäin kestävän ja sitkeän, sekä vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturmatilanteissa.

Ikkuna on varkaan mielestä kiinnostava ja helppo tie sisään kiinteistöön – mutta murtosuojakalvolla suojatun ikkunalasin rikkominen ja läpäiseminen on erittäin hankalaa. Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Jos varkaan toimia voidaan hidastaa tai vaikeuttaa, saattaa koko tapahtuma keskeytyä, ja myös kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

3M:n sitkeä turvakalvo tekee lasin rikkomisesta ja läpäisystä huomattavasti hankalampaa. Yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa käytettynä 3M turvakalvot auttavat suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa varkauksia vastaan.

Turvakalvot ikkunoihin ovat erittäin helppo ja kustannustehokas keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen. Jos lasiin kohdistuu murtoyritys, ilkivaltaa tai muu isku, tekijä tuskin pääsee sisälle asti, ja kiinteistössä joudutaan ainoastaan vaihtamaan lasi – ei laskemaan varkaiden saalista tai korjaamaan muita vahinkoja.

Turvakalvot on helppo kiinnittää olemassaolevien ikkunalasien pintaan. Turvakalvojen käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M-turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

Vaikka murtosuoja- ja sirpalesuojakalvot suojelevat kiinteistöä äärimmäisen tehokkaasti, ne eivät silti muuta kiinteistön ulkonäköä. Ne ovat siis huomattavasti tyylikkäämmät kuin muut, järeämmät turvatoimenpiteet, ja suojelevat kiinteistöjä huomaamattomasti.

Turvakalvoja asentavat vain valtuutetut, ammattitaitoiset 3M jälleenmyyjät ja asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. Lisäksi 3M tarjoaa seitsemän vuoden takuun kaikille turvakalvoilleen.

3M Turvakalvot

3M-turvakalvosarjat

Paras suojaus on huomaamatonta
Ultra Safety -tuotesarja sisältää ensiluokkaisia turva- ja suojakalvoja, joissa on jopa 42 mikrokerrosta. Ainutlaatuiset kalvot ovat uskomattoman kestäviä. Räjähdys- ja törmäystapauksissa valikoima tarjoaa huipputason suorituskykyä verrattuna tavallisiin polyesterikalvoihin.

Tuotteet ovat silti hyvin kirkkaita. Valikoimaan kuuluu myös uraauurtavia kalvoja, joissa turvallisuus- ja auringonsuojaominaisuudet yhdistyvät sävytettyihin ja kirkkaisiin vaihtoehtoihin.

Ultra Safety -tuotteiden erot

 • Kalvot lisäävät turvallisuutta ja vähentävät loukkaantumisriskiä estämällä lasinsiruja lentämästä ilmassa ja pitämällä pirstoutuneen lasin koossa.
 • Kalvot ehkäisevät näyteikkunoiden rikkomista, varkauksia ja murtautumista.
 • Kalvot pidentävät kangasverhoiltujen huonekalujen ja mattojen elinkaarta vähentämällä UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista.
 • Kalvo vähentää ilmassa lentävien lasinsirujen aiheuttamaa loukkaantumisriskiä.
 • 3M:n patentoidussa tekniikassa käytetään useita mikrokalvoja, jotka tekevät tuotteista uskomattoman vahvoja ja kestäviä tavallisiin PET-kalvoihin verrattuna.
 • Kalvot parantavat ihmisten ja omaisuuden suojausta pyörremyrskyjä, räjähdyksiä ja maanjäristyksiä vastaan.

Panosta turvallisuuteen

Standard Safety -tuotesarjaan kuuluu edullisia turva- ja suojakalvoja. Ne ovat kirkkaita, yksikerroksisia polyesterikalvoja, joiden erityispaksu liimakerros pitää pirstoutuneen lasin koossa. Valikoiman tuotteet toimivat myös suojakerroksena ja suojaavat graffiteilta, vandalismilta ja muulta rasitukselta. Saatavana on myös himmeä suojakalvo, joka tarjoaa lisäksi yksityisyydensuojaa.

Standard Safety -tuotteiden etuja

 • Kalvot tarjoavat suojaa ja turvaa myrskyiltä, räjähdyksiltä ja maanjäristyksiltä.
 • Kalvot ehkäisevät näyteikkunoiden rikkomista, varkauksia ja murtautumista.
 • Kalvot vähentävät UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista.
 • Kalvot pidentävät kangasverhoiltujen huonekalujen ja mattojen elinkaarta vähentämällä UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista.
 • Kalvot vähentävät ilmassa lentävien lasinsirujen aiheuttamaa loukkaantumisriskiä.
 • Näkymätön suojakerros suojaa lasia graffiteilta, hapolta, naarmuilta ja tageilta.
 • Kalvoilla voidaan suojata myös muita lasikerroksia kulumiselta.
 • Himmeä kalvo tekee lasista hiekkapuhalletun näköisen ja tarjoaa samat turvallisuusominaisuudet.

3M Privacy Film 3 OPL on tarkoitettu ikkunoiden sisäpintaan. Näkyvä kalvo, jonka valonläpäisykyky on erinomainen ja joka suojaa huoneet tehokkaasti ohikulkijoiden katseilta.

3M Privacy Film 3 OPL täyttää standardin EN 12600 (heiluritesti) turvallisuusvaatimukset. Luokka 2B2 saavutettiin 4 mm lasilla.

Privacy Film 3 OPL -tuotteiden etuja

 • Suojaa rikkoutuneen lasin aiheuttamilta vammoilta tai vahingoilta
 • Parempi yksityisyys
 • Vähentää kalusteiden ja tekstiilien haalentumista
 • Voidaan käyttää mainontaan tai koristeluun

Lue lisää turvakalvoista 3M ikkunakalvojen omalta sivustolta https://ikkunakalvot3m.fi/turvakalvot/ 

Luotettava kumppani kaikissa ikkunakalvotustarpeissasi

Luotettava kumppani kaikissa ikkuna-kalvotustarpeissasi

Muista, että valikoimastamme löydät myös korkealaatuiset auringonsuojakalvot, viihtyvyyttä ja kustannussäästöjä tuovat energiakalvot sekä sisätilojen ilmettä kustannustehokkaasti ja tyylikkäästi muuttavat somistuskalvot.

Varataanko keskustelu kiinteistönne kokonaisvaltaisille ikkunakalvotustarpeille?

Ota yhteyttä asiantuntijaan!